2021-04-27 12:57:30• hírek • Bede Emőke

Kannabiszültetvényre bukkantak a pincében - VIDEÓ

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Április 26-án a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság ügyészei 24 órára őrizetbe vettek egy személyt, akit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak – tájékoztatta híroldalunkat a DIICOT.

A nyomozók megállapították, hogy az érintett személy 2021 áprilisában indoor, azaz egy beltéri kannabiszültetvényt alakított ki, a termést pedig Prahova és Szatmár megye területén kínálta eladásra.


A DIICOT és a két említett megye rendőrsége végül hétfőn csapott le, melynek keretében két házkutatást is tartottak. Az egyik helyszínen, egy melléképület pincéjében egy beltéri kannabiszültetvényt fedeztek fel. Az optimális növekedéshez szükséges feltételek megteremtése érdekében a föld alatti helyiséget megfelelő világítással, szellőző- és hőmérsékletszabályzó rendszerrel látták el. A pincében összesen 13 db, 100 centiméternél is magasabb növényre, illetve 9 tő, már „betakarított” kannabiszra bukkantak. Végül, de nem utolsósorban egy, a növény dehidratálására szolgáló szerkezetet is megtaláltak, melyet már minden bizonnyal beüzemeltek, hiszen a helyiség átkutatása során 30 grammnyi, kiszárított marihuána is előkerült.


A kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított férfit 24 órára őrizetbe vették, a keddi nap folyamán pedig kérelmezni fogják ellene az előzetes letartóztatást is.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: